Wat vind je hier

De opzet van Music Connection is een overzicht te maken van bands met hun leden of artiesten, producers, platenlabels, studio’s enz. Daar er veel informatie te vinden is op internet maar nergens alles compleet vermeld staat doen wij een poging dit wel voor mekaar te krijgen. Biografie, discografie, foto’s, connecties onderling. En jij kunt daarmee helpen!

Weet jij je nog veel te herinneren over artiesten van vroeger? De plaatjes die toen (en nu weer) koortsachtig verzameld werden? Heb jij je ooit verdiept in een Nederlandse artiest of band en wil je deze informatie delen? Misschien ben je zelf wel gitarist of drummer geweest van een lokaal bekende band of hits gescoord in Nederland als zanger zijnde.

Kijk eens rond op Music Connection en krijg zo een idee wat de bedoeling is van deze website. Nog steeds interesse? Bouw mee, registreer jezelf, maak een profiel aan (van jezelf of van een ander) en vermeld zoveel mogelijk gegevens.

Criteria: Een band (of artiest) moet minsten 5 jaar actief zijn geweest of korter maar dan wel een singel hebben uitgebracht. Actief ergens tussen de jaren ’60 en ’80. Afkomstig uit Nederland of de grensstreek met Duitsland of België.

Doe mee, klik hier!

Om ergens een start mee te maken begint Music Connection met een overzicht van Bands en Muzikanten afkomstig uit Zuid Limburg. Laat je niet tegen houden als je uit een andere streek komt! Hoe meer informatie hoe beter!

Zo zijn we momenteel opzoek naar mensen die profielen willen aanmaken van onderstaande bands en van ieder lid daarvan. Zie je jou naam terug? Aarzel niet en doe mee! Uiteraard zijn andere namen ook welkom!

 

The New Spikes De Hippies A Next Band
Mosam Skiffle Group Fietsefreem Pussycat
De Bartel band Joy Spirit
Rainbow Dayglow Chaplin Band
Walter Nita Outlaws
Total Loss Csardas Quasimodo

 

Zie je een profiel waarvan de informatie niet helemaal juist is? Klik dan in betreffend profiel op de knop (n de banner) “opmerking plaatsen”.